Műszertechnika-Holding Zrt.

Vállalatunk tevékenységei

100%-ban magyar tulajdonú nagyvállalat a gyártás, az ingatlangazdálkodás és a szállodai szoftverüzemeltetés területén.

Gyártás

Fém és műanyag technológiákra alapozva kis és nagysorozatú gyártás folyik elsősorban az autóipar részére. Nálunk készült alkatrészek a Suzukitól a BMW-ig a legtöbb személyautóban megtalálhatóak.

Tovább

Ingatlanszolgáltatás

Budapesti irodaházakra és vidéki ipartelepeinkre alapozva a saját leányvállalatainknak és külső partnereinknek biztosítunk telephelyet, valamint a telephelyekhez kapcsolódó üzemeltetési és ingatlanfejlesztési szolgáltatásokat.

Tovább

Szállodai szoftverüzemeltetés

Az MT-Hostware Kft-n keresztül a cégcsoport az egyre növekvő magyarországi idegenforgalom egyik meghatározó szoftver szolgáltatója.

Tovább

A Műszertechnika-Holding Zrt. jövőképe


A Műszertechnika Holding organikus növekedés és folyamatos akvizíciók útján az egyik legjelentősebb magyar tulajdonú vállalatcsoporttá kíván fejlődni. Növekedésünk pénzügyi hátterét az erőforrásaink átcsoportosítása, a megtermelt nyereség visszaforgatása, valamint külső finanszírozások igénybevétele alapozza meg.

Alapvető kompetenciánk a gyártás és az ingatlanüzemeltetés területén van, de nyitottak vagyunk új területek fejlesztésére is a változó és megújuló gazdasági tendenciákkal összhangban.

A Műszertechnika Holdingnál a siker kulcsa a jó munkatársakból álló csapat, mely csapatot folyamatosan fejleszteni és bővíteni fogjuk. Ezzel a csapattal keressük az innovatív megoldásokat műszaki, gazdasági és kereskedelmi területeken egyaránt.

7

Vállalatok száma
országos szinten

930+

Összes létszám
vállalatcsoport szinten

16 Mrd Ft

2019.
éves árbevétel

925 M Ft

Beruházások összege
2019-ben

A vállalat célja

Vállalatunk célja piaci növekedés, cégértékemelés, melyet a 21. század innovatív eszközeivel, valamint értékes emberi erőforrással kívánunk megvalósítani.

Növekedés

A Műszertechnika Holding Zrt. jövőbeni piaci növekedését elsősorban a gyártás és ingatlandivízió területén képzeli el.

A vállalat újrapozícionálásával, a piac adta lehetőségek elfogadásával és kiaknázásával a „több lábon állásra” törekszünk.

Cégértékemelés

Cégünk értékének emelését elsősorban a Holding és leányvállalatai közötti vevői kapcsolattartásban, új vevők keresésében, szellemi-kapcsolati tőke kiépítésében látjuk.

Új, üzleti lehetőségeket speciális szolgáltatások nyújtásával, újító ötletek bevezetésével, hozzáadott érték megteremtésével kívánjuk biztosítani.

Innováció

A 21. század innovatív elvárásaihoz igazodva leányvállalatainknál implementáljuk a vállalatirányítási rendszereket, központi riporting rendszert vezetünk be az aktuális helyzet folyamatos vizsgálatára.

Napi munkavégzésünket a projekt személetmód, gondolkodásmód hatja át. Az innováció és a digitalizáció beépítésével tesszük hatékonyabbá folyamatainkat.

Csapatépítés

Fókuszunk a legértékesebb erőforrásra irányul, az egyénre, a munkavállalóra.

Csapatunk tagja önállóan, felelősségi területtel felruházva bontakozhat ki. A több generációs csatornák közötti egyenesség, érzékenység, aktív személyközi kapcsolatrendszer segíti a csapatmunka folyamatos fenntartását.

A vállalatcsoport partnerei