Fülöp-Král Nóra

Közgazdász diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte 2003-ban.

Több, mint tíz éves bankszakmai tapasztalattal 2013-ben vált tagjává a Műszertechnika Holding Zrt. csapatának a cégcsoport finanszírozási felelőseként. A pénzügyi terület mellett teljeskörű menedzsment feladatokban, projektvezetésben, akvizíciók lebonyolításában és a leánycégek koordinálásában is aktívan tevékenykedett a Műszertechnika-Holding és az IKARUS csoport társaságainál. A szakmai fejlődésnek és tapasztalatának köszönhetően 2021. évtől mint igazgatósági tag és vezérigazgató járul hozzá a Műszertechnika Holding Zrt. céljainak megvalósításához.

Meghatározó szerepet tölt be az ingatlanportfólió hatékony kezelése és fejlesztése, a gyártó cégek támogatásnak és felügyletének területén, illetve stratégiai folyamatok kidolgozásában és lebonyolításában.

Elsődleges célja az új piacok keresése, további innovatív megoldások felkutatása műszaki és gazdasági területen egyaránt, valamint lendületes, elkötelezett csapat kialakítása.

Hisz abban, hogy a Műszertechnika-Holding hagyományaira épülve a modern technológiák és fejlesztési témák beintegrálásával mindig fejlődni, megújulni és növekedni képes a cégcsoport!

Vezérigazgató
Igazgatósági tag