Jövőképünk

A Műszertechnika Holding organikus növekedés és folyamatos akvizíciók útján
az egyik legjelentősebb magyar tulajdonú vállalatcsoporttá kíván fejlődni.

A Műszertechnika Holding organikus növekedés és folyamatos akvizíciók útján az egyik legjelentősebb magyar tulajdonú vállalatcsoporttá kíván fejlődni. Növekedésünk pénzügyi hátterét az erőforrásaink tudatos felhasználása, a megtermelt nyereség visszaforgatása, valamint pályázati finanszírozások igénybevétele alapozza meg.

Humán Erőforrás jövőképünket az üzleti stratégia jövőképével összhangban, stratégiai munkaerő-tervezéssel kívánjuk megteremteni. Vállalaton belüli – és kívüli pozitív munkáltatói védjegy kiépítésén tevékenykedünk. Ennek megvalósítása érdekében közösen, gyors reakcióidővel, a változó piaci környezet elfogadásával hozzuk meg vállalati döntéseinket.

Alapvető kompetenciánk jelenleg a gyártás és az ingatlan üzemeltetés területe, de nyitottak vagyunk új területek felfedezésére. Figyelve a változó és megújuló gazdasági és társadalmi tendenciákra a Műszertechnika Holding elindított projekteket az elektromobilitás irányába. Több mint egy éve fejleszt, gyárt és értékesít elektromos jármű töltőket és energia tárolókat személy-gépkocsikhoz, autóbuszokhoz és más haszonjárművekhez. A nemzetközi szabványoknak megfelelő rendszereink kompatibilisek a világban elterjedt töltés management szoftverekkel, alkalmazkodva ezzel a világpiaci környezethez.

A kollégáknak a vezetőikkel való kapcsolatok minőségének növelésével, a közös csapatmunka hozzájárulásával kívánjuk fenntartani a HR stratégia és vállalat hosszú távú sikerességét.

Ennek az iránymutatásnak alárendelve hozzuk meg mindennapi döntéseinket és ezen cél megvalósításáért küzdünk mellszélességgel.

0
tagvállalat
> 0
dolgozói létszám
> 0 Mrd Ft
árbevétel
> 0 M Ft
beruházások