Leánycégeink

AE-Plasztik Zrt.

Elsősorban autóipari beszállítóként ismert vállalkozás. Tevékenységében két fő profil található meg: gépjárművek műanyag alkatrészgyártása, illetve elektromechanikai szerelésben érdekelt. Forgalmuk 95%-a autóipari beszállításból származik, beszállítói státuszunk: TIR 1-3-ig terjed.

Ajkai Elektronikai Zrt.

Az Ajkai Elektronikai Zrt. 1962 óta különböző ipari lemez alkatrészek előállításával, gyártásával foglalkozik, partnere Európa OEM gyártóinak és részegység-beszállítóinak. A több száz fém alkatrész gyártása, mint karosszéria alkatrészek, ajtózsanérok és szerelvények esetében önmagában reprezentálja képességeink vertikális összetettségét. Szolgáltatásaink a többlépcsős komplex szerelvény előállítástól az alkatrészgyártáson át az egyedi bérgyártásig terjednek.

IK Metál Kft.

Az IK-Metál Kft. Székesfehérváron egyedi feladatok elvégzésére szolgáló gyártóberendezések tervezésével, gyártásával, speciális és közúti járműfelépítmények, hegesztett fémszerkezetek, valamint egyedi, nagy teherbírású konténerek gyártásával foglalkozik. Hegesztőüzemi tanúsítvánnyal rendelkező üzemünkben, minősített hegesztőkkel végezzük a legmagasabb követelményeknek megfelelő acélszerkezetek gyártását. Lemezmegmunkáló központunk a legmodernebb CNC technológiát alkalmazza. Forgácsoló és szerszámgyártó kapacitásunkra mind a CNC, mind a hagyományos megmunkálási mód jellemző.

IK Szereléstechnika Kft.

A cég fő profilja az acélszerkezetek gyártása, acélszerkezetek megmunkálása, különféle felhasználású fémkonténerek gyártása, mint lakó és egyéb konténerek. Minősített hegesztéssel, lemezmegmunkálással, mérnöki tevékenység biztosításával várjuk leendő partnereinket.

MT-HostWare Kft

A HostWare Kft. két évtizedes fejlesztési – értékesítési-támogatási tevékenysége eredményeképpen Magyarország legnagyobb felhasználókörű szállodaszoftver szállítójává vált. Termékpalettánk kiterjed a szállodai-, éttermi-, SPA-, valamint a készlet- és pénzügyi területekre is.

Jelenleg több mint 500 hotel használja szállodai front office rendszerünket Magyarországon, Romániában és Ausztriában. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy az országban nyíló szállodák többsége termékünket vezeti be, másrészt a más szállítók rendszerét alkalmazó hotelek sorra térnek át szoftverünkre.

IKARUS TECH Kft.

 

Az IKARUS TECH az Ön partnere az erőmű egész élete során:
legyártjuk a helyszínre leginkább megfelelő tartószerkezetet, oktatjuk az összeszerelést,
biztosítjuk a rendszeres karbantartást.

130 éve vagyunk a fémmegmunkálás piacán, és minden Ügyfelünkkel stabil, hosszútávú kapcsolatra törekszünk.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal biztosítjuk a naperőmű beruházás biztonságos megtérülését.

Elektromos járművek töltési rendszerei - Műszertechnika-Holding Zrt.

Elektromos járművek töltési rendszerei 

 

Az elektromos járművek megnövekedett kapacitású akkumulátorainak töltéséhez egyre gyorsabb és nagyobb teljesítményű töltőberendezésekre van szükség. A Műszertechnika-Holding Zrt. által fejlesztett MTCharger EB120S töltőberendezés a növekvő igényekhez igazodva akár 120kW és 200A teljesítményű töltésre képes. Az elektromos hajtású buszok töltésére is alkalmas töltőberendezés a megfelelő csatlakozóval rendelkező személygépjárművek és kisteherautók töltését is el tudja látni.

0
tagvállalat
> 0
dolgozói létszám
> 0 Mrd Ft
árbevétel
> 0 M Ft
beruházások